Meesterbranders

Onze koffiebranderij:

ontdek de lekkerste fairtrade en slow roasted koffies

Bij Koffie Lovers branden we onze koffie zelf in onze eigen ambachtelijke koffiebranderij. Onze koffiebonen komen van bijzondere plantages van over de hele wereld. Het werk van de lokale boeren daar, zetten we hier voort. De speciaal geselecteerde koffiebonen slowroasten we volgens een eigen bereidingsproces. Dat proces maakt onze koffies uitzonderlijk en herkenbaar. Dankzij de lichte roostering krijgen de koffies namelijk hun unieke smaak en behouden ze hun terroir. Onze vers gebrande koffiebonen zorgen bovendien voor een dikke, romige crèmelaag. Wat een smaakexplosie! De bonen uit onze branderij zijn geschikt voor gebruik in koffiemachines en espressomachines. Of kies voor onze eigen gemalen koffieblends. Voor elke liefhebber hebben wij de lekkerste koffie. Met een goed aroma en een minstens zo goed verhaal.

Palmboom

ALTIJD LEKKER

Een smaaksensatie vanuit alle hoeken van de wereld!

Palmboom

Verse koffiebonen voor een pure smaaksensatie

Wij importeren en branden alleen de mooiste en beste koffiebonen, zodat jij elke dag weer geniet van intense smaken. Alle koffiebonen die wij branden, komen uit landen in de buurt van de evenaar. Daar zijn de omstandigheden perfect: hoge temperaturen, veel neerslag en vruchtbare bodems. Brazilië, Colombia, Peru, Costa Rica, Panama, Guatemala en Ethiopië zijn de allerbeste koffielanden ter wereld. Wij werken alleen samen met de beste plantages in deze landen. En dat proef je….

Bekijk al onze bonen

Goede koffie

is eerlijke koffie

Koffie die eerlijk is, smaakt extra goed! Voor ons is het heel vanzelfsprekend om op dat vlak de juiste keuzes te maken. Want we hebben niet alleen liefde voor de koffie, maar voor de hele keten en alle mensen die hierin met grote passie werken. Daarom vind je bij ons alleen fairtrade en biologische koffie. We importeren een aantal koffie rechtstreeks van de boer met wie we nauwe banden hebben. Bij ons vind je veel koffies met het Fairtrade-keurmerk, waarmee we eerlijke handel aantonen, en het SKAL-label, hét internationale label voor biologische koffie. Uit onze koffiebranderij komt dus lekkere én zuivere koffie!

Lees meer
Palmboom

ONZE BLENDS

Proef ook eens lekkere, vers gebrande koffiebonen door onze meesterbranders! Zo tover jij je ook om tot een ware Koffie Lover

Palmboom
Palmboom

PASSIE VOOR KOFFIE

Want koffie, daar worden wij blij van. En jij ook.

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door koffie Lovers, voor koffie Lovers.

Wist jij dat wij gevestigd zijn in de buurt van:

Koffiebranderij Haarlem
Koffiebranderij Den Haag
Koffiebranderij Amsterdam
Koffiebranderij Amstelveen
Koffiebranderij Leiden

Volg ons op Instagram en Facebook!