Meesterbranders

Become the master

De allerbeste koffie serveer je met de juiste dosis kennis en skills. De Koffie Lovers Academy is dé plek om echte baristaskills te ontwikkelen en te leren van de beste koffieprofessionals. We bieden trainingen op diverse niveaus. Graag stellen we met jou een passend trainingsprogramma samen, voor jezelf of voor je medewerkers. Van het leren van de basisbeginselen tot het creëren van koffiesensaties op sterrenniveau of het maken van oogverblindende latte art: de wereld van de barista is razend interessant en brengt een extra dimensie aan de manier waarop jij in jouw zaak beleving omtrent koffie presenteert!

Palmboom

LEER ALLES OVER KOFFIE

Bij Koffie Lovers

Palmboom

Ultieme koffiekenner

Een gitzwarte americano, een luchtige cappuccino met latte art of een verwenkoffie met zoete verleiding. Hoe jij je koffie in jouw horecazaak ook wilt schenken: bij Koffie Lovers weten we hoe je de koffiebeleving van elke gast echt naar grote hoogte brengt. We hoeven jou niet uit te leggen dat goede koffie het teken van ultieme gastvrijheid en aandacht is. Daarom bieden wij deze basis-koffiecursus aan bij de Koffie Lovers Academy of van iedereen horeca ondernemer of werknemer de ultieme koffiekenner te maken.

Al enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Contact

Latte Art Pro

De allerbeste koffie serveer je met de juiste dosis kennis en skills. De Koffie Lovers Academy is dé plek om echte baristaskills te ontwikkelen en te leren van de beste koffieprofessionals. We bieden trainingen op diverse niveaus. Graag stellen we met jou een passend trainingsprogramma samen, voor jezelf of voor je medewerkers. Van het leren van de basisbeginselen tot het creëren van koffiesensaties op sterrenniveau of het maken van oogverblindende latte art: de wereld van de barista is razend interessant en brengt een extra dimensie aan de manier waarop jij in jouw zaak beleving omtrent koffie presenteert!

Al enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wie weet wordt jij de volgende Latte Art Pro!

Contact

Eigen koffiebar?

Is het jouw droom om een eigen koffie- of espressobar te starten? Wij hebben veel ervaring in het bouwen van koffiebars en het ondersteunen in ondernemerschap. Van de selectie van de beste bonen en machines tot het trainen van personeel tot de allerbeste barista’s. Alle ingrediënten voor een succesvolle business!

Wil je meer weten over hebben of creëren van een eigen koffiebar? Laat dan je gegevens achter, daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
Palmboom

TASTE & SMILE

De lekkerste smaken voor iedere Koffie Lover!

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door Koffie Lovers, voor koffie lovers.

Volg ons op Instagram en Facebook!