Meesterbranders

Echte service

Bij Koffie Lovers weten wij hoe belangrijk het is om een goed werkende koffiemachine te hebben. Of het nou een vol- of halfautomaat is: het zet allemaal de lekkerste koffies. Daarom vinden wij dat niemand zonder deze heerlijkheid moet zitten en bieden wij ten alle tijden service en onderhoud aan uw koffiemachine wanneer deze defect is. Geef ons een belletje en wij staan zo snel mogelijk voor u klaar!

Palmboom

HET BESTE VOOR JOU

En natuurlijk voor jouw koffiemachine

Palmboom

Koffiemachine onderhoud horeca

Klanten voorzien van een heerlijke kop koffie uit jouw half -of volautomatische koffiemachine, daar wordt iedereen blij van. Maar onderhoud is net zo belangrijk, hiermee voorkom je ongewilde storingen of defecten. Nu snappen wij maar al te goed dat onderhoud er in de dagelijkse drukte wel is bij in kan schieten, dus ondersteunen wij jou graag. Met vakkundig onderhoud en periodieke inspectie in combinatie met een goede en betaalbare onderhoudsovereenkomst sta jij weer goed geregeld en klaar voor de dag. Lukt het ons niet direct een storing te verhelpen of lukt reparatie op locatie niet? Geen zorgen, dan plaatsen wij een vervangende machine. Bij een deel van onze koffiemachines zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Met onze service van vakkundig onderhoud en periodieke inspectie heb jij nooit meer kopzorgen over jouw smaakvolle koffiemachine.

Toch nog een vraag? Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier

Koffiemachine onderhoud Kantoor

Een heerlijk bakkie tijdens het werken op kantoor is nooit verkeerd, maar onderhoud van de koffiemachine is hierbij heel essentieel. Met onderhoud van zakelijke koffiemachines voorkom je storingen en defecten. Maar in de dagelijkse drukte doe je dit natuurlijk het liefste niet zelf. Daarom ondersteunen wij je graag met vakkundig onderhoud en periodieke inspectie. Met een goede en betaalbare onderhoudsovereenkomst hoef je nergens naar om te kijken én heb je een goed geregelde service met onderhoud voor jouw koffiemachine. Lukt reparatie op locatie niet of kunnen wij een storing niet direct verhelpen? Dan plaatsen we een vervangende machine. De koffieliefhebbers op kantoor zullen het niet merken! Bij een deel van onze koffiemachines zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Wij ontzorgen jou met een aantrekkelijk onderhoudscontract, zo heb jij nooit meer kopzorgen over jouw koffiemachine.

Toch nog een vraagje? Vul dan je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier
Palmboom

TASTE & SMILE

De lekkerste smaken voor iedere Koffie Lover!

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door koffie Lovers, voor koffie Lovers.

Volg ons op Instagram en Facebook!