De koffie in jouw horecazaak

van a tot z geregeld

Koffiemachines leasen voor horeca en uitmuntende koffie bij jouw horeca locatie. Hoe compleet wil jij de koffie voor jouw horecabedrijf hebben? Bij Koffie Lovers helpen we je graag met alles. Ja, alles! Van de allerbeste vers gebrande bonen tot en met een volautomatische koffiemachine of een piston espressomachine en het deskundig opleiden van medewerkers tot volwaardige barista’s. Van servies tot en met melkcup en suikerstick of een goed leasecontract. Wij staan voor je klaar.

De beste koffies uit onze eigen koffiebranderij

Bij Koffie Lovers branden we koffiebonen van de meest prestigieuze plantages ter wereld.

Lees meer

Service en onderhoud van de koffiemachine

Kies je voor een van onze professionele koffiemachines, laat je dan ook ontzorgen door een aantrekkelijk onderhoudscontract.

Lees meer

Volg een cursus tot barista

De allerbeste koffie serveer je met de juiste dosis kennis en skills.

Lees meer
Palmboom

ONZE KOFFIEAUTOMATEN

Door en voor de fijnproevers, de smaakfanaten, de genietende mens oftewel; De Koffie Lovers

Palmboom

Halfautomaat koffiemachine leasen voor de horeca

De koffie in jouw horecazaak. Een heerlijke binnenkomer, een welverdiend relaxmoment of een ideale manier om het energieniveau een boost te geven: koffie zorgt voor een ultiem verwenmoment op het terras, in de lunchroom of in een restaurant. Plus: elke barista kan er al zijn creativiteit in kwijt. Met een halfautomatische koffiemachine ben je als horecaondernemer verzekerd van het beste, verse resultaat zonder gedoe. Je kiest zelf de koffiesoort, maling én de hoeveelheid water. Alsof je een echte professional bent, zet jij de lekkerste espresso, romigste cappuccino of gewoon een stevige lungo. Met de koffiemolens als Mahlkonig en de Fiorenzato EVO64 creëer je de perfecte setup voor elke barista. Of denk aan de La Marzocco Linea die hoge volumes aankan in een koffiebar, café of restaurant. Net Als de Wega Pegaso, die ook nog eens een echte eyecatcher is.

Bekijk ons assortiment

Volautomaat koffiemachine leasen voor de horeca

Goede koffie zetten zonder dat je barista skills bezit? Dat kan met een volautomatische koffiemachine. Met één druk op de knop zet jij koffie met een volle romige crèmelaag. Al onze volautomatische koffiemachines hebben een strakke en stijlvolle uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Perfect voor zakelijk gebruik en zeker ook een eyecatcher in elke lunchroom, café of restaurant.

Bekijk alle mogelijkheden
Palmboom

PASSIE VOOR DE KOFFIE

Want koffie, daar worden wij blij van. En jij ook.

Palmboom
Palmboom

GENIETEN VAN KOFFIE

Zonder een dure koffiemachine aan te schaffen

Palmboom

Horeca koffiemachine leasen

De koffie in jouw horecazaak. Wil je je liquiditeit in jouw bedrijf op peil houden en tegelijkertijd de allerbeste koffie in town serveren? Bij Koffie Lovers bieden we je de mogelijkheid om jouw koffiemachine te leasen. Voor een vast bedrag per maand heb je de beschikking over een hoogwaardige machine die na afloop van de leasetermijn jouw eigendom is. Om geheel zorgeloos te ondernemen is een bijpassend onderhoudscontract zeker waardevol. Gedurende de volledige looptijd van het leasecontract profiteer je van onze uitgebreide onderhoudsservice: bij storingen of defecten repareren wij het apparaat of zetten wij een vervangende machine neer. De rode draad? Er is voor jou altijd koffie.

Bekijk alle mogelijkheden

Fairtrade koffie

Bij Koffie Lovers gaan we voor we gaan alleen voor het allerbeste! En voor eerlijke koffie met een mooi verhaal én de beste smaak. Daarom zetten we ons sinds ons bestaan in om de koffieketen van A tot Z transparant te krijgen. Van koffieboon tot koffieboer tot in de horeca, op kantoor of bij je thuis. Wij voeren het Fairtrade-label, waarmee we bewijzen dat we ons optimaal inzetten voor een eerlijke prijs voor de koffieboer en een verantwoord maakproces. We hebben goed contact met een aantal Koffieboeren, waardoor we precies weten waar de bonen vandaan komen én dat alle processen verlopen met respect voor mens en natuur. Daarnaast leveren we ook  biologische koffies. Met het Skal-label tonen we aan dat onze producten tot stand zijn gekomen volgens de geldende biologische EU wet- en regelgeving.

Lees meer
Palmboom

KOFFIE LOVERS IS VOOR IEDEREEN

Draag ook je steentje bij

Palmboom

Stichting Dinka

Stichting Dinka bestaat uit een groep vrijwilligers die een Dinka School hebben gebouwd in Tanzania. De Dinka School is bedoelt voor kinderen, zodat zij een eerlijke kans op goed onderwijs krijgen. Overheidsscholen in Tanzania zitten overvol en daarom is de hulp van Stichting Dinka hard nodig. Door jouw bestelling draag jij ook jouw steentje bij.

Meer lezen over Stichting Dinka