Meesterbranders

Koffiezetapparaat voor thuis

Koffiezetapparaat voor thuis. Hoe fijn is het om je eigen – wij kunnen wel zeggen – professionele, koffiemachine in huis te hebben? Heel fijn! Dat kunnen wij je verzekeren. Een koffiemachine voor thuis is een groot gemak en een groot gemis. Als je geen koffiemachine thuis hebt zal je de heerlijke aroma’s van verse koffiebonen missen. Gelukkig zijn wij, van Koffie Lovers, er voor jou om de beste en lekkerste keuze te maken die bij jou en je smaakwensen aansluit. Een professionele koffiemachine voor thuis is natuurlijk niet niks. Wij helpen je graag met alles wat erbij komt kijken. Daarom kan je altijd bij ons langskomen in de showroom. Op deze machine bepalen wij, samen met jou, het . Wil je een pistonmachine thuis? Toch liever een volautomaat? Of misschien een espressomachine? Dan kunnen wij je de adviezen geven die je nodig hebt door alle voor- en nadelen te bespreken van elke koffiemachine die op je lijstje staat. Want misschien is de beste pistonmachine voor thuis wel helemaal niet jouw perfecte machine. Misschien is de op één na beste machine wel perfect voor jou. Één ding is zeker: alle koffiemachines bij Koffie Lovers zullen op basis koffiebonen zijn. Dat is de reden dat wij je in onze showroom juist kennis willen laten maken met alle opties voor een koffiemachine met bonen voor thuis.

Palmboom

ALTIJD LEKKER

Een smaaksensatie vanuit alle hoeken van de wereld!

Palmboom

Verse koffiebonen voor een pure smaaksensatie

Wij importeren en branden alleen de mooiste en beste koffiebonen, zodat jij elke dag weer geniet van intense smaken. Alle koffiebonen die wij branden, komen uit landen in de buurt van de evenaar. Daar zijn de omstandigheden perfect: hoge temperaturen, veel neerslag en vruchtbare bodems.

En dat proef je….

Bekijk al onze bonen

Goede koffie is eerlijke koffie

Koffie die eerlijk is, smaakt extra goed! Voor ons is het heel vanzelfsprekend om op dat vlak de juiste keuzes te maken. Want we hebben niet alleen liefde voor de koffie, maar voor de hele keten en alle mensen die hierin met grote passie werken. Daarom vind je bij ons alleen fairtrade en biologische koffie. Uit onze Koffiebranderij Amsterdam komt dus lekkere én zuivere koffie!

Lees meer
Palmboom

ONZE BLENDS

Proef ook eens lekkere, vers gebrande koffiebonen door onze meesterbranders! Zo tover jij je ook om tot een ware Koffie Lover

Palmboom
Palmboom

PASSIE VOOR KOFFIE

Want koffie, daar worden wij blij van. En jij ook.

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke Koffiebranderij in de buurt van Amsterdam waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders.

Volg ons op Instagram en Facebook!