Meesterbranders

Voor iedereen

Doordat koffie over de hele wereld wordt geteeld, wordt dit overal onder andere omstandigheden gedaan. Wij, van Koffie Lovers, worden heel blij van koffie, maar zijn nog blijer als onze koffie op een eerlijke en duurzame manier wordt geproduceerd. Bio en Fair Trade. Iedere koffieboer of bonenplukker staat in zijn recht om in goede omstandigheden zijn of haar passie uit te kunnen voeren en Koffie Lovers helpt hier graag aan mee. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat al onze koffiebonen Fair Trade– en SKAL-gecertificeerd zijn!

Palmboom

WANT BIJ KOFFIE LOVERS

Staat het verbouwen van eerlijke koffie op nummer 1

Palmboom

Fair Trade

Koffie van Koffie Lovers is eerlijke koffie. Door het Fair Trade handelskeurmerk toe te voegen aan onze koffie willen wij laten zien dat koffie Fair Trade kan zijn zonder uitzonderlijk hoge prijzen: eerlijke koffie is namelijk lekkere koffie. Voor ons als koffiebedrijf is dit vanzelfsprekend en willen graag zoveel mogelijk bijdragen aan het welzijn van koffieboeren. Doordat onze bonen Fair Trade worden geproduceerd is dit goed voor de boeren en goed voor jou.

Koffieboer Chico

Koffieboer Chico uit de Espirito Santo in Brazilië is een van onze vaste leveranciers. Een topkerel die leeft voor zijn vak en zijn plantage. Hij teelt prachtige koffiebonen met mooie, romige chocoladetonen. Chico doet mee op topniveau. Hij is winnaar van The Cup of Excellence – de Oscars van de koffiewereld. Chico is slechts een van onze trouwe partners. Want wij vinden: goede koffie begint bij een eerlijke samenwerking bij de oorsprong.

SKAL

Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouwproducten, ofwel: SKAL. Is het internationale keurmerk voor biologische producten. SKAL is een onafhankelijke stichting die erop toe ziet dat de wettelijke, biologische eisen van Nederland worden nageleefd. Waarom moet dit als de koffie in andere landen wordt gekweekt? Omdat Koffie Lovers een Nederlands bedrijf is. Daarom zijn wij als bedrijf verantwoordelijk voor iedereen die hieraan mee helpt en dus ook alle boeren in het buitenland die ons, keer op keer, de perfecte koffieboon bezorgen om de lekkerste blends voor jullie te creëren.

Palmboom

TASTE & SMILE

De lekkerste smaken voor iedere Koffie Lover!

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door koffie Lovers, voor koffie Lovers.

Volg ons op Instagram en Facebook!