Meesterbranders

Een ultiem gevoel van gastvrijheid en aandacht

Bij Koffie Lovers weten we dat een fantastische kop koffie het verschil maakt voor veel mensen. Juist ook op kantoor. Want wie denkt dat koffie niets anders is dan een drankje, heeft het mis. Koffie, dus zeker die uit een hoogwaardige koffiemachine, staat symbool voor zoveel meer. Voor gastvrijheid, verwennerij, oprechte aandacht… En dat is precies het gevoel waarmee jouw bedrijf het verschil maakt. Er is nog meer goed nieuws: ook voor jouw bedrijf, ongeacht de omvang, is het haalbaar om de kantine of showroom te verrijken met een hoogwaardige koffiemachine met uitstraling.

Koffiemachine proefplaatsing

Smaken verschillen. Ook als het gaat om koffie. Twijfel je welke machine en welke koffie past bij jouw bedrijf?

Lees meer

De beste koffies uit onze eigen koffiebranderij

Bij Koffie Lovers branden we koffiebonen van de meest prestigieuze plantages ter wereld.

Lees meer

Service en onderhoud

Onderhoud van zakelijke koffiemachines is essentieel om storingen en defecten te voorkomen.

Lees meer

ONZE KOFFIEMACHINES

Voor en door de liefhebbers, de smaakfanaten, de genietende mens oftewel; De Koffie Lovers

GENIETEN VAN KOFFIE

Zonder dure koffiemachine aan te schaffen

Koffiemachines leasen

Wil je graag de allerbeste koffie serveren op jouw kantoor, maar niet investeren in de aanschaf van een machine? Het aankopen van een koffieapparaat is niet nodig. Leasen is een prima alternatief. Voor een vast bedrag per maand gedurende een vaste periode staat de koffiemachine bij jou op kantoor. Je kunt ook leasen met een vast bedrag voor het onderhoud. Da’s pas echt zorgeloos genieten van koffie.

Bekijk alle mogelijkheden

Fairtrade koffie

Bij Koffie Lovers gaan we voor we gaan alleen voor het allerbeste!. En voor eerlijke koffie met een mooi verhaal én de beste smaak. Daarom zetten we ons sinds ons bestaan in om de koffieketen van A tot Z transparant te krijgen. Van koffieboon tot koffieboer tot in de horeca, op kantoor of bij je thuis. Wij voeren het Fairtrade-label, waarmee we bewijzen dat we ons optimaal inzetten voor een eerlijke prijs voor de koffieboer en een verantwoord maakproces. We hebben goed contact met een aantal Koffieboeren, waardoor we precies weten waar de bonen vandaan komen én dat alle processen verlopen met respect voor mens en natuur. En we leveren ook  biologische koffies. Met het Skal-label tonen we aan dat onze producten tot stand zijn gekomen volgens de geldende biologische EU wet- en regelgeving.

Lees meer

KOFFIE LOVERS IS VOOR IEDEREEN

Draag ook je steentje bij

Stichting Dinka

Stichting Dinka bestaat uit een groep vrijwilligers die een Dinka School hebben gebouwd in Tanzania. De Dinka School is bedoelt voor kinderen, zodat zij een eerlijke kans op goed onderwijs krijgen. Overheidsscholen in Tanzania zitten overvol en daarom is de hulp van Stichting Dinka hard nodig. Door jouw bestelling draag jij ook jouw steentje bij.

Meer lezen over Stichting Dinka