Meesterbranders

De juiste koffiemachine

Een goede koffiemachine op kantoor is onmisbaar. Het is het warme welkom aan het begin van de nieuwe werkdag, de plek waar collega’s elkaar ontmoeten als ze toe zijn aan een break. En met een professionele koffiemachine zet je natuurlijk ook de allerlekkerste koffie voor bezoekers en klanten. Wanneer jij ze in de watten legt met een gitzwarte lungo of een zijdezachte cappuccino, kunnen ze niets anders dan jouw gastvrijheid roemen. Zo creëer jij zelf de ideale setting voor een positieve vibe en zakelijk succes!

Palmboom

DE BESTE KOFFIEMACHINE VOOR UW BEDRIJF

Zo maak je altijd de goede keuze!

Palmboom

De proefplaatsing

Smaken verschillen. Ook als het gaat om koffie. Twijfel je welke machine en welke koffie past bij jouw bedrijf? Probeer dan vrijblijvend een van onze professionele koffiemachines tijdens een proefplaatsing. Tijdens de proefplaatsing kan je vrijblijvend genieten van een andere koffiemachine en natuurlijk afwegen of deze wel, of juist niet bij jouw bedrijf past. Door de proefplaatsing krijgt u een goed beeld van de koffiemachine en kunnen alle koffiespecialiteiten die jouw bedrijf wenst nog steeds worden geschonken.

Wil je nou zo’n proefplaatsing? Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!

Contactformulier

Spelregels

Gedurende een week probeer je de gekozen machine uit. Zo krijg je feeling met de smaken én met de werkwijze. Je ontdekt al snel of je de rijke smaak van vloeibare melk belangrijk vindt of juist liever kiest voor iets minder onderhoud door voor melkpoeder te kiezen. En of de snelheid van een machine er voor jou toe doet of dat je het niet erg vindt om wat langer te wachten, omdat jouw koffie dan extra aromatisch en puur is. Vanzelfsprekend adviseren wij jou voorafgaand aan de proefplaatsing en plaatsen we een machine die aansluit bij de wensen en voorkeuren die jij al met ons hebt gedeeld.

Ben je al enthousiast? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier

Showroom

Wil je toch liever meer opties hebben en proeven van meer machines tegelijk? Kom dan eens langs in onze showroom! In de showroom bij Koffie Lovers kan je alle machines uitproberen en de verschillende koffies testen. Van een gitzwarte lungo tot een heerlijke cappuccino met een stevige, romige schuimlaag.

Zin om langs te komen? Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier

KOFFIEMACHINES KOPEN

Naast het leasen of proefplaatsen van een zakelijke koffiemachine is er natuurlijk ook de mogelijkheid om bij ons uw koffiemachine voor uw kantoor of bedrijf te kopen! Elke koffiemachine kan worden verkocht. Denk aan de WMF5000s, de Nekta Krea Touch, de Franke A400 en nog vele andere koffiemachines. Dit kan direct, na het leasen of na de proefplaatsing! Als u langskomt in onze showroom laten wij alle mogelijke modellen aan u zien en daar maken wij afspraken over de koop van de koffiemachine.

Contactformulier
Palmboom

TASTE & SMILE

De lekkerste smaken voor iedere Koffie Lover!

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door koffie Lovers, voor koffie Lovers.

Volg ons op Instagram en Facebook!