Koffiemachines voor kantoor en horeca

Verse koffie uit een fraaie koffiemachine die je letterlijk zijn werk hoort doen, dat is een feestje voor medewerkers en gasten. Naast onze uitzonderlijke koffies helpen wij onze klanten daarom ook met het vinden van de beste koffiemachines. Dus of je nu in jouw brasserie de geurigste koffie van het dorp wilt serveren, of juist voor kantoor op zoek bent naar een koffiemachine die in de lobby de show steelt: bij Koffie Lovers vind je in de brede collectie koffiemachines altijd jouw pareltje. Maak je keuze uit koffiebonenmachines, espressomachines, pistonmachines en fresh brew koffiemachines. Wij garanderen je altijd een onmisbare kracht om het allerbeste zwarte goud te serveren.

Palmboom

Ons aanbod

Koffiemachines voor kantoor en horeca. Bekijk onze gevarieerde collectie koffiemachines, geschikt voor de zakelijke omgeving en de horeca

Palmboom

Koffiemachinesvoor de horeca

Met een goed werkende koffiemachine lopen de processen in jouw horecabedrijf als een trein. Ultiem belangrijk is dat je een machine kiest die past bij de vaardigheden van je medewerkers. Heb je veel wisselend personeel of is er weinig tijd om personeel een barista-opleiding te geven? Dan is een volautomatische koffiemachine een goede keuze. In onze collectie vind je horecamachines geschikt voor grootverbruik, zoals de WMF 1500 S, de Franke A400 en de Schraerer Soul.

Bekijk al onze horecamachines

Koffiemachinesvoor kantoor

Of je nu een klein bedrijf runt of werkzaam bent in een grote organisatie: met een koffiemachine laat je zien dat jij snapt wat gastvrijheid is. Maak bij Koffie Lovers een keuze uit een breed scala aan koffiemachines, passend bij elke organisatieomvang en met functies en mogelijkheden die altijd passend zijn. Zoals de Jura Giga X3C, waarmee je cappuccino met perfecte schuimlaag serveert. Of de Necta Krea Touch, die perfect is als je cappuccino op basis van topping wilt maken. Ben jij verknocht aan fresh brew? Dan is een koffiemachine als de Animo Optifresh 3 Touch een aanrader.

Bekijk al onze kantoormachines

Koffiemolens

Alsof je een echte professional bent, zet jij de lekkerste espresso, romigste cappuccino of gewoon een stevige lungo. Met de koffiemolens van Koffie Lovers creëer je de perfecte setup voor elke barista.

Bekijk alle mogelijkheden
Palmboom

DE MEEST VERSE KOFFIE

Want koffie, daar worden wij blij van. En jij ook.

Palmboom
Palmboom

GENIETEN VAN KOFFIE

En dat zonder een dure koffiemachine aan te schaffen

Palmboom

Koffiemachines leasen

Wil je graag de allerbeste koffie serveren op jouw kantoor, maar niet investeren in de aanschaf van een machine? Het aankopen van een koffieapparaat is niet nodig. Leasen is een prima alternatief. Voor een vast bedrag per maand gedurende een vaste periode staat de koffiemachine bij jou op kantoor. Je kunt ook leasen met een vast bedrag voor het onderhoud. Da’s pas echt zorgeloos genieten van koffie.

Bekijk ons assortiment