Meesterbranders

Become the master

De allerbeste koffie serveer je met de juiste dosis kennis en skills. De Koffie Lovers Academy is dé plek om echte baristaskills te ontwikkelen en te leren van de beste koffieprofessionals. We bieden trainingen op diverse niveaus. Graag stellen we met jou een passend trainingsprogramma samen, voor jezelf of voor je medewerkers. Van het leren van de basisbeginselen tot het creëren van koffiesensaties op sterrenniveau of het maken van oogverblindende latte art: de wereld van de barista is razend interessant en brengt een extra dimensie aan de manier waarop jij in jouw zaak beleving omtrent koffie presenteert!

Palmboom

LEER ALLES OVER KOFFIE

Bij Koffie Lovers

Palmboom

Ultieme koffiekenner

Een gitzwarte americano, een luchtige cappuccino met latte art of een verwenkoffie met zoete verleiding. Hoe jij je koffie in jouw horecazaak ook wilt schenken: bij Koffie Lovers weten we hoe je de koffiebeleving van elke gast echt naar grote hoogte brengt. We hoeven jou niet uit te leggen dat goede koffie het teken van ultieme gastvrijheid en aandacht is. Daarom bieden wij deze basis-koffiecursus aan bij de Koffie Lovers Academy of van iedereen horeca ondernemer of werknemer de ultieme koffiekenner te maken.

Al enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Contact

Latte Art Pro

De allerbeste koffie serveer je met de juiste dosis kennis en skills. De Koffie Lovers Academy is dé plek om echte baristaskills te ontwikkelen en te leren van de beste koffieprofessionals. We bieden trainingen op diverse niveaus. Graag stellen we met jou een passend trainingsprogramma samen, voor jezelf of voor je medewerkers. Van het leren van de basisbeginselen tot het creëren van koffiesensaties op sterrenniveau of het maken van oogverblindende latte art: de wereld van de barista is razend interessant en brengt een extra dimensie aan de manier waarop jij in jouw zaak beleving omtrent koffie presenteert!

Al enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wie weet wordt jij de volgende Latte Art Pro!

Contact

Eigen koffiebar?

Is het jouw droom om een eigen koffie- of espressobar te starten? Wij hebben veel ervaring in het bouwen van koffiebars en het ondersteunen in ondernemerschap. Van de selectie van de beste bonen en machines tot het trainen van personeel tot de allerbeste barista’s. Alle ingrediënten voor een succesvolle business!

Wil je meer weten over hebben of creëren van een eigen koffiebar? Laat dan je gegevens achter, daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
Palmboom

TASTE & SMILE

De lekkerste smaken voor iedere Koffie Lover!

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door Koffie Lovers, voor koffie lovers.

Volg ons op Instagram en Facebook!

Barista workshop

Altijd al een échte barista willen worden? Kom dan eens langs bij onze barista training: Koffie Lovers Academy! Hier leer je, door het volgen van onze barista workshop op locatie alle kneepjes uit het vak van een échte barista. Door een barista cursus bij Koffie Lovers Academy te volgen stomen wij jou helemaal klaar voor het horecaseizoen! Wij hebben verschillende workshops binnen onze barista opleiding. Zo kun je een koffie workshop volgen, waardoor je de oorsprong van de koffiebonen, de blends en de verschillende aroma’s (aantal invullen) leert kennen! Tijdens de workshop koffie maak je kennis met verschillende elementen van koffie. Zo leer je tijdens de workshop om op de juiste manier koffie te maken. Wist je dat de aroma’s van koffie bijvoorbeeld door een aantal factoren wordt bepaald? Denk daarbij aan de klimaatomstandigheden en de hoogte waar de boon in groeit tot aan het branden van de boon tot de juiste crack. Tijdens de koffie cursus zal je kennis maken met alle blends van Koffie Lovers en zal je naar huis gaan met een heel pak extra koffie-kennis. Door het volgen van deze cursus heb jij alle ingrediënten om de heerlijkste koffie te maken.

LATTE ART

Heb je al basiskennis van en wil je wat verder duiken in de wereld van koffie? Koffie Lovers biedt ook een latte art cursus aan! Je kent het wel, de mooie blaadjes, hartjes en zelfs zwanen getekend met de koffiemelk. Dat is wat wij jou, onder andere, gaan leren. Het perfecte melkschuim ontstaat namelijk niet zomaar en daarom bieden wij jou met passie de helpende hand tijdens de latte art training bij Koffie Lovers Academy. Het maakt niet uit met welke koffiemachine je als barista werkt: La Marzocco Linea Classic, Faema E71 of de Wega Pegaso, want bij Koffie Lovers Academy zijn wij van alle markten thuis. De workshop latte art is voor iedereen die creatief met koffie bezig wil zijn.