Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Over ons : Bij Koffie Lovers – onze naam heeft eigenlijk geen uitleg nodig – kunnen we ons geen dag zonder koffie voorstellen. We staan er letterlijk mee op en gaan ermee naar bed. En ook in onze koffiebranderij verliezen we onze bonen en melanges geen minuut uit het oog. Ons doel? De passie en kennis die wij over koffie hebben, vertalen naar de allerbeste koffie voor in de horeca, op kantoor en thuis. Als kleine koffiebranderij uit Noordwijkerhout streven wij – een klein team échte koffie Lovers – naar groots resultaat. Wil je weten hoe onze liefde voor koffie smaakt? Kom proeven!

Palmboom

TASTE & SMILE

Geniet van de (h)eerlijkste koffiesmaken

Palmboom

Koffie en koffiemachines voor in de horeca, op kantoor of bij je thuis

Vers gebrande koffie heeft meer smaak. Daarom branden wij onze koffie zelf in onze eigen branderij. Zo stellen we unieke smaken samen. In ons assortiment vind je fruitige koffies, koffies met chocoladetonen, en diverse andere krachtige en zachte smaken. Zelfs een espresso die in combinatie met melk naar cheesecake smaakt! Al deze koffiesoorten leveren wij graag bij jou op kantoor, in je eigen horecaonderneming of bij jou thuis. Indien gewenst wekelijks, zodat jij geen omkijken hebt naar je koffievoorraad en wij deze automatisch bijvullen. Handig! Kies je voor een van onze hoogwaardige koffiemachines? Dan zorgen wij voor vakkundig onderhoud en periodieke inspectie op basis van een betaalbare onderhoudsovereenkomst. Koffie zonder zorgen!

Bekijk al onze bonen

Fairtrade koffie

Bij Koffie Lovers gaan we voor we gaan alleen voor het allerbeste! En voor eerlijke koffie met een mooi verhaal én de beste smaak. Daarom zetten we ons sinds ons bestaan in om de koffieketen van A tot Z transparant te krijgen. Van koffieboon tot koffieboer tot in de horeca, op kantoor of bij je thuis. Wij voeren het Fairtrade-label, waarmee we bewijzen dat we ons optimaal inzetten voor een eerlijke prijs voor de koffieboer en een verantwoord maakproces. We hebben goed contact met een aantal Koffieboeren, waardoor we precies weten waar de bonen vandaan komen én dat alle processen verlopen met respect voor mens en natuur. Daarnaast leveren we ook  biologische koffies. Met het Skal-label tonen we aan dat onze producten tot stand zijn gekomen volgens de geldende biologische EU wet- en regelgeving.

Lees meer
Palmboom

GOOD COFFEE, GREAT DAY

Proef ook eens lekkere, vers gebrande koffiebonen door onze meesterbranders! Zo tover jij je ook om tot een ware Koffie Lover

Palmboom
Palmboom

JE FAVORIETE BLEND WILLEN SAMENSTELLEN EN VERKOPEN?

Dat kan alleen bij Koffie Lovers!

Palmboom

Stel jouw eigen koffiesmaak samen

Laat je verrassen door de vele koffiesmaken en -tonen die ons assortiment rijk is. Of maak jouw eigen unieke koffiemelange. Onze koffiespecialisten stellen graag samen met jou (of met je hele team) een blend op maat samen. Verpakt in een authentieke kraft-koffiezak met Koffie Lovers stempellogo en een custommade sticker met de naam of het logo van jouw zaak. Zo heb je een goed verhaal en maak je écht indruk met je koffie. Op de zaak, in je horecabedrijf en zelfs thuis.

Neem contact op
Palmboom

PASSIE VOOR KOFFIE

Want koffie, daar worden wij blij van. En jij ook.

Palmboom
Meesterbranders

Wij zijn Koffie Lovers

Over ons : Koffie Lovers is een kleinschalige, ambachtelijke koffiebranderij waar de liefde voor het vak centraal staat. Nu en zeker ook in de toekomst! Wij selecteren zelf de mooiste koffiebonen in de meest prestigieuze koffiegebieden ter wereld. Het zijn bovendien eerlijke en pure koffiesoorten, uitstekend geschikt voor horeca, kantoor en thuis. We verrassen je graag met pure en intense smaken; fruitige koffies, donkere smaken of juist koffie met chocoladetonen. Bij ons vind je alleen verse koffie, speciaal voor jou gebrand door onze meesterbranders. Door koffie Lovers, voor koffie Lovers.

Samenwerking met Stichting Dinka Tanzania

Wij zetten ons graag in voor anderen. Daarom steunen wij Stichting Dinka Tanzania. Dinka staat voor Dutch INitiative Kids Africa. De stichting heeft als doel beter onderwijs te bieden aan kinderen in Tanzania. Met dank aan de stichting hebben ook kinderen van arme afkomst kans op kwalitatief hoogwaardig onderwijs. En dat zorgt voor een beter toekomstperspectief. Wil jij als horecaondernemer of bedrijf bijdragen aan dit goede doel? Met jouw koffiebestelling draag jij jouw steentje bij.

Lees meer

Volg ons op Instagram en Facebook!